Att packa

Att packa är en sport... eller bara matematik?

Lou = X
Väska = 3X
Lou lyfta väska = ...glöm det

Min älskade sambo förklarade att det fanns gränser för hur mycket ett kolli får väga på planet... (tack för ditt stöd älskling!) Vad gör jag om dom ber mig göra min väska lättare? Jag har koppel, desinfektionsmedel, Shampo med mera (Tack Solna Zoo!!!)

Ja, vad gör man... Man åker till ett land som inte har någonting... klart att man vill bära med sig vad som nu är fysiskt möjligt (eller omöjligt)


Tack Fli för lån av väska, Tack Mistie för assistans vid packning

Skönt att katten hjälpt mig packa så att allt innehåller hennes päls i alla fall ;-)

Har ikväll varit på middag med min pojkvän och hans fantastiska bandkompisar. Dom spelade sin snyftislåt (tears for a father) från senaste skivan akustiskt och jag började gråta... Vet inte varför tårarna var så nära, men det är jobbigt att åka och lämna så mycket bakom mig. Jag kommer att sakna allt, men jag vet att jag vill åka.

En månad kommer gå fort, eller hur?

Min älskade syster kör mig (och min gigantiska übertunga väska) till Arlanda i morgon... vetefan hur det skulle ha gått annars. Skönt att man slipper tänka på det!

Nu, sova lite och sedan bär det av.

kram!

Resa igen

Hej! Lou vid tangentbordet igen. Var ju nästan ett år sedan och nu är det dags igen. På måndag börjar min resa ner mot Filippinerna och Rescue center. Jag kommer att åka ensam den här gången, och jag kommer att stanna en månad. *gulp*

Det känns jobbigt att lämna hund, katt, pojkvän, jobb och familj, men en månad kommer nog gå fort.

Om ni vill fråga mig någonting som ni inte vill skriva i kommentarsfältet så finns jag på [email protected]


None
Några av hundarna som jag längtat efter så intensivt i nästan ett år!Jag har två företag som sponsrar min resa med 20% av biljettpriset. Stort tack till K. Dahlbergs Plåtslageri i Sollentuna och

Det betyder att om någon är sugen så finns det utrymme för sponsring tex biljett, vaccination, hundmat, koppel, shampo etc. Hör av dig så berättar jag vad du kan hjälpa till med!

Denna resa kommer jag inte bara att jobba med hundar utan jag kommer även att hjälpa en by som heter Kalangitan. Det är samma by som vi besökte i januari och även dem saknar jag! Jag skriver mer om det senare.

Må så gott och önska mig lycka till!

RSS 2.0