Framme i Manila!

Hej vänner, kollegor, medlemmar och alla andra!

Nu är vi äntligen framme i ett blött och regnigt Manila. Resan hit tog en bra bit över ett dygn och vi hade tre mellanlandningar. Lous väska hann dock bara med en av de mellanlandningarna, så den är troligen kvar i London. Med lite tur kommer den fram i morgon och vi blir bara en dag försenade på grund av detta, med lite otur så är en väska med samtliga Lous förnödenheter, 20 flaskor hundschampo, selar, koppel och halsband på vift. Undrar just vad dom tror att vi sysslar med om dom går igenom väskan... :-)

Vi startade resan strax efter lunch igår från Arlanda, åkte till Heathrow, vänta fyra timmar, sedan till Hongkong vilket var en flygning på över tolv timmar, sedan vänta ytterligare fyra timmar innan vi kom fram till Manila. Här är pulsen hög och allt ger ett lätt kaotiskt intryck.

Planen var att vi skulle upp till Rescue center redan i morgon på morgonen, men eftersom vi måste vänta tills i morgon innan vi vet om väskan kommer fram så kan eventuellt bli lite försenade. Vi kommer att ta en fika med Charles, grundaren av AKF, i morgon vid tio. Det skall bli så spännande!

Suzanne, ansvarig på centret när Charles är borta, är ledig i morgon men jobbar måndag, då kommer vi nog att få börja jobba på riktigt! Nu befinner vi oss på ett hotell down town och skall strax avnjuta den första duschen på två dygn. Lou är evigt tacksam för att Milla delar med sig av både hygienartiklar och kläder!

I morgon kommer vi att kunna ladda upp bilder och också skriva mer om vad vi skall göra denna resa.

En tanke går till våra hundar och familjer där hemma, vi saknar er massor!

Kramar i massor från Lou& Milla på Filippinerna
Kommentarer
Postat av: Bosse

Bra initiativ med en blogg! Var rädda om er! Alla Hundar vinkar och jag med så klart! Puss & Kram// Bosse, Lusse, Pasha och Jimmie!

2008-01-12 @ 20:14:10
Postat av: Lollo & Milla

Bosse, Lusse, Pasha och Jimmie:
Vi vinkar tillbaka och saknar er!
Kram

2008-01-14 @ 15:33:28
URL: http://apn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0