Första natten på centret

Första natten på centret blev en upplevelse. Vi var ofattbart trötta och kände att inget skulle kunna störa Törnrosa I & Törnrosa II, så fel vi hade!

Lägenheten delades med King och katten som numera heter Lilly och en Gekko som ännu är utan namn. Utanför har vi kören av ungefär 300 hundar som en gång i timmen gör oss uppmärksamma på att vakten går sin vanliga tur. Inne skriker Lilly efter sina vänner och låter som en hes bäbis och King tassar runt och har svårt att bestämma sig för om han vill vara inne eller ute.

Vi får välja på att ha det varmt och kvavt eller att sätta på den inte så moderna AC'n som surrar i ungefär 50dB. Utanför fönstren sitter det fåglar som vi snabbt döpte till Tarkan eftersom dom gör smackande pussljud.

Klockan fem på morgonen började en kyrka i närheten med ett klockspel som också väckte områdets tuppar som stämde upp i sång. Detta gillades av ungefär 100 av hundarna som började skälla och yla och strax därefter så fick dom sällskap av en minareth (eller auktionsutropare, svårt att säga) så klockan fem så gav vi upp och bestämde oss för att kliva upp. Vi hoppas att det finns utrymme för en middagslur idag!

Med lite tur så kommer Lou att få sin väska idag med kläder, medicin och allt annat som hon så desperat längtar efter! Planen idag blir att bada King och försöka få en av de mer mobbade hundarna flyttad till ett annat hängn då hennes gråt går rakt igenom själen!

God morgon Filippinerna!

Kommentarer
Postat av: Virre

Men jösses flickor! Har ni inte lärt er att öronproppar(av olika sorter för ömma öron)är ett måste

när man reser söder om norra europa! Jag är en sådan där med trånga örongångar, så jag får skavsår. Men det löser man med lite vaselin och mini-proppar!

Stackare=(

2008-01-17 @ 21:26:16
Postat av: Milla & Lou

Hej Virre! Kul att du läser!

Klart att vi har öronproppar, och alla de storlekar, färger och sorter. Men de hjälper inte här ;-)

Nu har vi lärt oss dock, och sover oss igenom det mesta. Kanske detta som killarna lär sig när dom gör lumpen hehehe

Kraaaaaaaaam

2008-01-22 @ 08:33:15
URL: http://apn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0