En känslosam dag!

Så fick vi då äntligen träffa Jill Robinson och hennes team.
Vi blev hämtade av Marnie och Cassie imorse och åkte gemensamt till Shatin hospital. Väl där mötte vi upp Alice och hennes två hundar, en liten york och en liten malteser. Strax därefter kom Jill Robinson med sin hund Eddie.
Eddie!!! vilken fantastisk hund. Han räddades av Jill för 10 år sedan från en marknad där han skulle bli slaktad för att bli mat. Vilken tur ! för det visade sig att han är en äkta charmknutte.
Eddie har nu varit verksam i Dr Dog nästan under hela sitt liv. Han kallas Dr Eddie när han arbetar.
Vi tyckte att han såg ut som en kinesisk fluffig drake som i filmen "Never ending story" :-)

På sjukhuset fick vi uppleva ett par fantastiska timmar. Svårt att beskriva i ord hur det känns att se en gammal sjuk kvinna skina upp och öppna hela sitt hjärta då hon fick en liten vit malteserflicka i sin famn.
Här fanns så mycket kärlek!!!!!

Efter sjukhusbesöket åkte vi till AAFs huvudkontor som ligger på Hong Kong Island. Där fick vi träffa de övriga i AAFs team, alla var så underbara och positiva. Där passade vi också på att överlämna en gåva från er medlemmar. Ni har tillsammans samlat ihop hela 60 000 svenska kronor !!!
Jill och hennes team blev väldigt tacksamma och lovade att använda gåvan till att hjälpa björnarna till ett värdigt liv.

Imorgon bitti bär det av till Chengdu och björn centret. Vi kan knappt bärga oss. 

Vi hörs imorgon.

Många kramar från Milla, Monica och Ulrika 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0