Om Animal Protection Network

Ibland kommer information lite baklänges. Vi har många fantastiska läsare här, och fler blir ni. Alla vet inte så mycket om oss, så därför kommer här lite information.

Animal Protection Network (APN) är en svensk ideell organisation som grundades 2004 i Stockholm. Syftet med organisationen är att stoppa djurplågeriet och slakten av katter och hundar i Asien. Med djurplågeri syftar vi främst på tortyren katter och hundar utsätts för i samband med slakt.

APNs verksamhet går ut på att stödja viktiga projekt i Asien med ekonomiska resurser. Vi gör vi genom fundraisingarbete och genom stödmedlemmar i Sverige.

Just nu stödjer vi flera projekt, men det är främst om Filippinerna som denna sida har kommit att handla om hitintills eftersom sidan skapades i samband med en resa som två styrelsemedlemmar från APN åkte och besökte vår största samarbetspartner där, Animal Kingdom Foundation. Vi som åkte är Lou Kockly och Milla Bokemar.

Ju fler medlemmar vi får, desto fler hundar kan vi rädda. En ganska enkel ekvation faktiskt! Alla jobbar helt gratis inom APN, vi har inga kontor, inga administrativa kostnader och vi garanterar att varje krona som vi samlar in går till rätt saker. Flygbiljetterna till denna resa fick vi till exempel sponsrade av två fantastiska företag, Heno & Mindset, TACK!!!

Vi tror på devisen att ingen kan göra allt, men alla kan göra något. De flesta av våra medlemmar är med och betalar en liten summa pengar varje månad. Det är en summa man beslutar själv, men förslagsvis en sådan summa att det inte blir en kännbar kostnad i den privata budgeten. Många bäckar små räddar många hundar ;-) 25 kronor är ungefär vad en kaffe latte kostar idag, eller ett halvt cigarettpaket, men i Asien så är det värt väldigt mycket mer.

Om du vill bli medlem och hjälpa oss med det vi gör, kontakta vår medlemsansvariga Monica på monica@animalprotection.se eller gå in här och se hur man gör.

Om du har några andra frågor, om oss, resan, bloggen eller annat går det utmärkt att maila på lou@animalprotection.se

Hoppas att jag har rätat ut några frågetecken nu. Skrik till annars!


image54
Bilden är tagen på Filippinerna, det är Lou och hunden Daren som blivit räddad ur ett slakteri. Det jättefina, mjuka halsbandet han har på sig är designat, sytt och skänkt av Jeckson Design. Tack Jessica!!

Kommentarer
Postat av: hedda josefsson

blev verkligen inspirerad av er blogg, har ni någon mejladress, har lite frågor?

2011-12-11 @ 21:48:55
URL: http://josefssonhedda.devote.se
Postat av: Lou

Absolut! lou@animalprotection.se

2011-12-14 @ 18:10:20
URL: http://apn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0