Reflektioner från en av APNs medlemmar som reser i Kina

Fick detta mail av Jenny, en av våra medlemmar som just nu reser runt i Kina. Jag håller med Jenny. Vilken värld är det som vi lever i egentligen? /Anna Almberg, ordförande, APN


hej anna!
 
nu ar det jag igen som skriver:)
 
jag ar fortfarande ute och reser men ar hemma om en vecka sa det ar sa harligt! Jag kolla lite pa er hemsida och sadar och laste om "helvetet" i kina och peking infor os och sa blir jag sadar upprord igen och tankte bara bifoga en berattelse som nagra kompisar fick erfara nar dom var just i peking, tankte om det var nagot att ha?
 
-------------------

Ett gang svenskar satt pa en resturang i Peking. Denna resturang var kand for sina "dogdumplings", som tydligen var en vanlig frukostratt. Svenskarna noterade att det fanns hundkott pa menyn men ignonerade det och bestallde in andra ratter. Efter ett tag rusar en som jobbade pa resturangen ut, med sig hade han en "stav" med en snara, en sadan som kan anvandas vid hantering av hundar. Svenskarna var helt overens om att det var ett skamt amnat till dem, "vasterlanningarna", men insag snart att sa inte var fallet. Inslapandes kommer mannen med en hund i snaran. Hunden dras in i koket, vilket man kan se in i utifran resturangen dar svenskarna sitter. Fler man fran resturangen ansluter sig och samlas i en ring runt hunden som numera ligger i en tillknyten sack, och borjar sedan stampa pa det hjalplosa knytet. Dom stampar och sparkar alltsa ihjal denna hund tills det bara ar ett livlost stycke kvar som ligger och flyter i en pol med blod. Och allt gor dom helt oppet framfor ett gang vasterlanningar.Utan att skammas. Utan att se nagot fel. Helt utan hjarta. En av svenskarna fick lov och rusa ut for at spy pa gatan. 
 
Svenskarna fick senare berattat for sig att dom tydligen hade ca 10 hundar som dom dagligen matade utanfor resturangen, sa dom skulle halla sig i narheten. Nar det var dags och dom hade fatt en bestallning plockade dom helt enkelt in en av dem och tog livet av den pa detta brutala vis, i koket pa en resturang i en stad i ett land som inte har den minsta tanke eller moral som gor nagot for att skydda djuren. Varfor all denna brutalitet? Vad ar det for varld vi lever i?
--------------------------------------------
 
 
ha det sa gott!! mina reflektioner fran filippinerna kommer nagon gang efter pask!!
 
vanligen,
 
jenny

Kommentarer
Postat av: Lou

Herre gud... Jag är utan ord. :-( Sjuk värld vi lever i tyvärr.

Tack Jenny för att du delar med dig!

Hälsningar Lou

2008-03-23 @ 20:49:06
URL: http://apn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0